Sample title

Olemme myös kokoustila

Coworking Myyr York tarjoaa puitteet myös yritystoimintaan liittyville kokouksille sekä pienille tapahtumille.

Neukkari

Jäsenten sekä ulkopuolisten yrittäjien käytettävissä on 6 - 8 hengen neukkari, josta löytyy iso näyttö sekä fläppitaulu.

Tapahtumatilat

Tilan etualalle sijoittuvaa kahvila-galleriaa sekä toista isoista työskentelytiloista voi käyttää iltaisin ja viikonloppusin työpajatilana.

Puitteet

Kokousten sekä tapahtumien käytettävissä on langaton verkko, dataprojektori, äänieristetty puhelinkoppi, tulostus-, kopiointi- ja skannausmahdollisuus (tulosteista peritään pieni korvaus) sekä keittiö ja muut sosiaalitilat.

Coworking Myyr York on ensisijassa yritystoimintaa sekä etätyöskentelyä palveleva tila, mutta tilassa on mahdollista pitää myös yhdistysten hallitusten kokousia sekä vastaavia. Laajemmin kansalaistoimintaa palvelee kuitenkin Myyräncolon tilat.

Varaa neukkari

Neukkarin joka soveltuu alle 8 hengen kokouksiin sekä asiakastapaamisiin voit varata tästä

Neukkari on jäsenten käytettävissä 24/7 omalla avaimella ja ulkopuolisten vuokralaisten käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina klo 8:00 - 21:00

Varaa kahvila - galleria

Kahvila-Galleria soveltuu korkeintaan 20 hengen kokouksiin, esittelytilaisuuksiin, asiakastapaamisiin sekä vastaaviin. Tilan voi varata tästä

Kahvila-Galleria on varattavissa arkisin klo 17:00 jälkeen sekä viikonloppuisin. Tila ulkopuolisten vuokralaisten käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina eli klo 21:00 asti.

Varaa työpajatila

Työpajatila soveltuu korkeintaan 25 hengen kokouksiin, työpajoihin sekä vastaaviin. Tilan voi varata tästä

Tapahtumatila on varattavissa arkisin klo 17:00 jälkeen sekä viikonloppuisin. Tila ulkopuolisten vuokralaisten käytettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina eli klo 21:00 asti.

 

Tarvitsetko isompaa  kokoustilaa

Tutustu Myyräncolon tarjoamiin tilavaihtoehtoihin 20 - 100 hengen tilaisuuksiin.