Coworking Myyr York -yritystilan käyttöehdot ja -ohjeet

KÄYTTÖOIKEUS

(Neuvottelu- ja tapahtumatilojen ehdot ja ohjeet löytyvät lopusta.)

1. Yleistä

Coworking Myyr York on Myyräncolon yhteydessä  Vantaan Myyrmäessä osoitteessa Jönsaksentie 6 A 3 krs toimiva yhteisöllinen työtila jota ylläpitää Osuuskunta Myyrmäen kulttuuritalo. Toivomme että kaikki tutustuvat näihin yhteisiin periaatteisiin jokainen käyttäjä joutuu sitoutumaan jotta samassa tilassa työskentely säilyy miellyttävänä kaikille.

Tila on tarkoitettu yhteisölliseksi "toimisto" -tyyppikseksi työtilaksi jossa työskentelee kymmeniä eri alojen yrittäjiä ja muita ammattilaisia. Muistathan kunnioittaa muiden työrauhaa etkä kohtuuttomasti häiritse toisten työskentelyä. Tilasta löytyy erillinen neukkari pieniä kokouksia  varten, äänieristetty puhelinkoppi sekä keittiö ja loungetila verkostoitumista ja rupattelua varten, joten pidetään varsinaiset työtilat rauhallisena. Yhteisistä kokoontumisista ja juhlista sovitaan aina erikseen.

2. Käyttöoikeus

Tilan käyttäjäksi pääsee ostamalla valitsemansa käyttöoikeuspaketin tai lunastamalla päivälipun. Paketteja on tällä hetkellä kolme 1) Kuukausilippu, 2) 12 kerran sarjalippu ja 3) Tiimilippu. Näiden lisäksi tarjolla on päivälippu.  Paettien sisältö on esitelty näillä verkkosivuilla. Käyttöoikeus hankitaan lunastamalla haluttu lippupaketti näiden sivujen kautta. Käyttöoikeuden jatkumisen ehtona on  maksujen suorittaminen ja näiden sääntöjen noudattaminen.

Kuukausilippu oikeuttaa yhden nimetyn henkilön työskentelyn tilassa kuukauden ajan sekä satunnaiset vieraat ja kokoukset niille varatuissa tiloissa
Sarjalippu oikeuttaa työskentelyn 12 päivänä vuoden aikana sekä satunnaiset vieraat. Neukkarin kokouskäytöstä sarjalippulaiset saavat 50 % alennuksen. 
Tiimilippu oikeuttaa 1-4:n samanaikaisen käyttäjän työskentelyn kuukauden ajan sekä satunnaiset vieraat ja kokoukset niille varatuissa tiloissa.
Päivälippu oikeuttaa työskentelyyn yhden päivän aikana klo 9:00 - 20:00 välillä.

Paketin hinta lisättynä arvonlisäverolla laskutetaan kuukausittain verkkolaskulla tai sähköpostilla toimitetulla laskulla. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä, jotta käyttöoikeus jatkuu.

Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry:llä on oikeus olla hyväksymättä yksittäistäkäyttäjää perustelematta sitä sen tarkemmin. Käyttäjän suorittamat maksut palautetaan tällöin välittömästi. Myyrmäen kaupunkikulttuuri ry:llä on myös oikeus purkaa käyttäjän sopimus, mikäli tämä on varoituksesta huolimatta jatkanut näiden sääntöjen vastaista toimintaa.

Sopimuksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä edellisen laskutuskauden (kuukausi) loppuun mennessä, sekä palauttamalla avaimet. Käyttäjä on kuitenkin velvollinen suorittamaan maksut sen kuukauden loppuun asti jolloin palauttaa tilaan liittyvät avaimet/kulkukortit.

3. Henkilökunta

Tilan vahtimestarit on tavattavissa useimmiten arkisin klo 10:00 - 20:00 välillä

4. Pääsy tiloihin

Tila on kuukausi-, sarja- ja tiimilipun haltijoiden käytettävissä kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri (24/7). Ulkopuolisia vieraita tilaan ei kuitenkaan saa tuoda yöllä klo 21:00 - 07 välisenä aikana. Päivälipulla tilaa voi käyttää klo 9:00 - 20:00 välillä.   

Muut kuin päiväkäyttäjät saavat tilaan oman avaimen, jolla kulku tapahtuu kauppakeskuksen ulkopuolelta. Väliovi kauppakeskukseen pidetään aina turvallisuussyistä lukittuna. Ovi on varustettu ovikellolla, joten jokainen vastaa itse omien vieraiden vastaanotosta.

5. Puhelut ja puhelinkoppi

Tilasta löytyy äänieristetty puhelinkoppi, jossa käydään "äänekkäät" ja pidemmät puhelut. Kopin voi varata ennakolta videoneuvotteluja varten. Työskentelyrauhan ja yksityisyyden turvaamiseksi omaa puhelinta ei saa käyttää kaiuttimella puhelinkopin ulkopuolella.

6. Neukkarin ja tapahtumatilojen käyttö

Neuvottelutilat ovat kaikkien käyttäjien vapaasti käytettävissä mikäli se on vapaana. Ulkopuolisilta käyttäjiltä peritään erillinen vuokra. Neukkarin voi varata ennakolta sähköisen varausjärjestelmän kautta.  Käyttäjäkohtaista ennakkovarausten määrää tai neuvottelutilan käytön määrää voidaan myöhemmin tarvittaessa rajoittaa, mikäli tilaan kohdistuu enemmän kysyntää mitä sinne mahtuu. Neuvottelutilasta löytyy näyttö johon oma tietokone on kytkettävissä (vga/hdmi(apple tv) sekä fläppitaulu. Neuvottelu- ja tapahtumatilojen käytöstä on tarkemmat ohjeet näiden ehtojen lopussa.


7. Lounge, keittiö sekä kahvi/tee

Tilan lounge (sohvaryhmä)  ja keittiö ovat käyttäjien vapaasti käytettävissä. Kahvi,  tee ja sirkat sisältyvät lippupaketin hintaan. Jääkaappiin ja muualle keittiöön jätettävät omat ruokatarvikkeet tulee nimikoida ja päivätä.  Vanhentuneet ruokatarvikkeet tulee korjata pois. 

Loungesta löytyy pieni kirjasto ja lehtiä. Käyttäjien luettavissa on päivän Helsingin Sanomat.

8. Langaton verkko, tulosteet ja kopiot

Tilasta löytyy kaikkien käytettävissä oleva langaton verkko jonka salasana löytyy tilan seinältä. Verkko on tarkoitettu käyttäjien jokapäiväiseen työskentelyyn läppärin, tabletin ja puhelimen välityksellä eikä siihen saa asentaa omia palvelimia tai muita päätelaitteita. Käytettävissä on lasertulostin/-kopiokone (A4/A3 4-väri), jolla voi myös skannata. Käyttäjien tulee itse asentaa tarvittavat ajurit tietokoneelleen. Tulosteista ja kopioista laskutetaan omakustannushinta, joten ne tulee merkitä ylös.

9. Näytöt

Tilasta löytyy vapaasti käytettävissä olevia isoja näyttöjä, jotka palautetaan käytön jälkeen kaappien päälle.

10. Posti

Käyttäjät voivat ohjata postinsa tilaan osoitteella <Oma nimi>, Coworking Myyr York, Myyräncolo, Jönsaksentie 6 A lok 9, 01600 VANTAA. Saapuva posti lajitellaan käyttäjien lokeroihin. Käyttöoikeuden päättymisen jälkeen saapuva posti palautetaan lähettäjälle. Jokainen vastaa itse osoitteenmuutosten tekemisestä.

11.Säilytystila

Kuukausi ja tiimipaketteihin sisältyy lukittava säilytyslokero.

12. Siisteys

Jokainen vastaa osaltansa tilan siisteydestä. Jätteet tulee lajitella asianmukaisesti tilan jäteastioihin. Tilassa käy siivooja kerran viikossa.

13. Vieraat

Käyttöoikeuden lunastaneilla on mahdollisuus tavata vieraita tiloissa. Tapaamiset tulee pitää siihen varatuissa tiloissa (neukkari, galleria sekä näiden ollessa varattuna lounge) eikä vieraista saa aiheutua häiriötä tilan muille käyttäjille. Muita kuin käyttömaksun maksaneita ei kutsuta varsinaisiin työskentelytiloihin, jotta muiden käyttäjien työrauha ja yksityisyys säilyy. Käyttäjät ovat vastuussa näiden sääntöjen noudattamisesta myös omien vieraidensa osalta.

14. Avaimet

Käyttöoikeuden lunastaneilla on mahdollisuus lunastaa avain, jolla tiloihin pääsee aukioloaikojen ulkopuolella kauppakeskuksen ulkopuolelta. Avaimesta suoritetaan pantti joka palautetaan kun avain luovutetaan takaisin.

 15. Muutokset

Tilan ylläpitäjällä on oikeus tehdä muutoksia näihin sääntöihin ilmoittamalla siitä kaikille voimassa olevan käyttöoikeuden lunastaneille

16. Ilmoitustaulu

Tilan ikkunassa (kauppakeskuksen puolella) on ilmoitustaulu johon kukin vakituinen käyttäjä saa yhden A4 kokoisen ilmoituksesta yhteystiedoistaan sekä toiminnastaan. Tuulikaapin ikkunassa on ilmoitustaulu, johon voi laittaa ilmoituksia muualla Myyrmäessä järjestettävästä toiminnasta ja tapahtumista. Muualle ikkunoihin ei saa kiinnittää mitään.

17. Vastuut

Jokainen käyttäjä vastaa itse oman toimintansa ja vieraidensa mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta itselle tai toiselle osapuolella. 
Tilan ylläpitäjä ei ole vastuussa käyttäjille aiheutuvasta vahingosta eikä tilaan jätetystä omaisuudesta

NEUVOTTELU- JA TAPAHTUMATILOJEN KÄYTTÖ

Coworking Myyr York tilan neuvottelu- ja tapahtumatilojen käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

1. Neukkari on varattavissa joka päivä  klo 8 - 21 väliseksi ajaksi. 

Tilat ovat varattavissa viikonloppuina ja pyhäpäivinä useammaksi peräkkäiseksi päiväksi, jolloin tiloihin voi jättää omia tavaroita eikä niitä tarvitse siivota välillä.

2. Tila on varaajan käytössä varattuna ajankohtana. Tilasta on poistuttava varausajan päätyttyä. Viikonloppu- ja iltakäytön osalta avainten noudosta ja palauttamisesta on sovittava erikseen.

3. Varaajan toiminta ei saa aiheuttaa häiriötä tilan muille käyttäjille. Varaajan käytettävissä ovat työskentelysalin kaapeista löytyvät toimistotarvikkeet, isot näytöt, sohvaryhmän vierestä löytyvä kirjasto sekä keittiö astioineen. Tarvikkeet, kirjat ja lehdet tulee palauttaa paikoilleen aina tilasta poistuttaessa ja käytetty tila tulee siivota. 

Tilan muiden käyttäjien tavaroihin (tietokoneet, toimistotarvikkeet, paperit jne.) tai kaapeissa oleviin tavaroihin ei saa koskea.

4. Varaajan käytettävissä on 4-väri tulostin, kopiokone ja skanneri sekä WiFi verkko joiden tunnukset löytyvät tilan seinältä. Tulosteita peritään omakustannushinta.

Neukkarista löytyy näyttöruutu johon voi kytkeä tietokoneen langattomasti Apple Tv:n välityksellä tai VGA/HTMI liitännällä.

5. Mikäli varaaja pitää kulkua kauppakeskuksesta avoimena, varaajan tulee valvoa ettei tilaan pääse ulkopuolisia henkilöitä. Varaaja vastaa omalla käyttövuorolla tilasta mahdollisesti katoavasta omaisuudesta. Kauppakeskukseen vievä väliovi on pidettävä kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella aina lukittuna eikä kauppakeskuksen tiloihin saa tällöin kulkea.

6. Poistuttaessa tilasta paikat tulee siivota ja kalusteet tulee aina jättää alkuperäisille paikoille. Mikäli roskia syntyy enemmän mitä tilan jäteastioihin mahtuu, roskat tulee viedä IsoMyyrin lastauslaiturilla sijaitseviin jäteastioihin.

Likaiset astiat tulee laittaa astianpesukoneeseen. Mikäli käytetään kahvikoneen sijasta erillistä kehvin-/vedenkeitintä ne on otettava pois päältä, puhdistettava ja palautettava kaappiin.

Siivouskomerosta löytyy imuri, moppi, pesuaineita sekä wc- ja talouspaperia.

7. Voit mainostaa tilassa järjestettävää tapahtumaa tilan  ilmoitustaululla sekä postata siitä tiedon tilan Facebook-sivulle.

Tilasta löytyy Polaroid kamera jolla halukkaat käyttäjät voivat ottaa itsestään kuvan ja lisätä sen seinältä löytyvään kollaasiin.

8. Tilasta aiheutuvat kustannukset katetaan käyttäjiltä perittävillä maksuilla, joten kokoustilojen käyttäjien tulee sitoutua tiloista perittävään vuokraan. Useammaksi vuorokaudeksi varatuista tiloista ei peritä vuokraa klo 21 - 7 väliseltä ajalta. Vuokra-lasku lähetetään varaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja sen maksuehto on 10 vrk/netto.

Varausehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuvat kustannukset kuten ylimääräinen siivous, korjaustyöt ja vastaavat veloitetaan täysimääräisenä varaajalta.